Posted in Opinion Speciale

8 sjellje të dëmshme të prindërve që sipas njerëzve, lëndojnë seriozisht fëmijët

Sjelljet më poshtë janë vënë në dukje nga njerëz të cilët i kanë përjetuar vetë dhe në një moment të jetës janë përballur me pasojat/traumat…

Lexo Më Shumë 8 sjellje të dëmshme të prindërve që sipas njerëzve, lëndojnë seriozisht fëmijët
Posted in Diaspora Lajme Speciale

EKSKLUZIVE/ Mes arbëreshëve në Itali, aty prej shekujsh, ruajnë traditën, doket, zakonet dhe flasin shqipen e lashtë

Nga Eglantina Alliaj Panairi i Verërave, një frymë më shumë bashkëpunimit me arbëreshët   Ata janë aty prej shekujsh, ruajnë traditën, doket, zakonet dhe flasin…

Lexo Më Shumë EKSKLUZIVE/ Mes arbëreshëve në Itali, aty prej shekujsh, ruajnë traditën, doket, zakonet dhe flasin shqipen e lashtë