Posted in HI TECH

Google, me aplikacion që zbulon sëmundjet me ‘smartphone’

“Senosis” do të masë nëpërmjet fotokamerës, hemoglobinën, rrahjet e zemrës dhe nivelin e bilirubinës, ndërkohë që mikrofoni do të shërbejë për ekzaminime. Një qendër diagnostikuese…

Lexo Më Shumë Google, me aplikacion që zbulon sëmundjet me ‘smartphone’
Posted in HI TECH Kuriozitete

Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast rreziku (Video)

Ish-inxhinier i aviacionit dhe hetuesi i aksidenteve ajrore, Vladimir Tatarenko, ka arritur të krijoi një kabinë të ndashme nga aeroplani që bart pasagjerë, e që…

Lexo Më Shumë Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast rreziku (Video)