Posted in Aktualitet Ekonomi

APD: Muaji nëntor ka nisur me intensitet të lartë pune

Me gjithë vështirësitë që po hasen për shkak të situatës së COVID-19, në Portin e Durrësit dhe më të madhin në vend puna vazhdon normalisht….

Lexo Më Shumë APD: Muaji nëntor ka nisur me intensitet të lartë pune
Posted in Ekonomi

“Në funksion të Ekonomisë Shqiptare”, Porti i Durrësit përpunon mallra me destinacion Afrikën

Në Portin e Durrësit, me gjithë kushtet jo të favorshme të ditëve të fundit, vijon normalisht puna për përpunimin e mallrave. Në një postim të…

Lexo Më Shumë “Në funksion të Ekonomisë Shqiptare”, Porti i Durrësit përpunon mallra me destinacion Afrikën
Posted in Ekonomi

APD: Rikthimi në normalitet pas ditëve me mot të paqendrueshëm

Autoriteti Portual Durrës, me anë të një postimi të bërë pak momente më parë, në faqen zyrtare në Facebook, ka pubikuar momente nga puna e…

Lexo Më Shumë APD: Rikthimi në normalitet pas ditëve me mot të paqendrueshëm
Posted in Ekonomi

Shkarkohen në Portin e Durrësit, 227 njësi konteinerike me mallra të ndryshëm

Autoriteti Portual i Durrësit, ka publikuar pak momente më parë, një postim në faqen e tij zyrtare në “Facebook” të dhënat rreth proçesit të punës…

Lexo Më Shumë Shkarkohen në Portin e Durrësit, 227 njësi konteinerike me mallra të ndryshëm
Posted in Ekonomi

Nafta pa taksa dhe heqja e TVSH-së për rrjetat, politikat që kanë dhënë rezultat. Çuçi: Peshkimi është rritur me 3.25 herë krahasur me vitin 2013

Pavarësisht pandemisë së Covid 19, peshkimi mbetet një nga sektorët me rritjen më të shpejtë në ekonominë shqiptare. Për gjashtë muajt e parë të vitit…

Lexo Më Shumë Nafta pa taksa dhe heqja e TVSH-së për rrjetat, politikat që kanë dhënë rezultat. Çuçi: Peshkimi është rritur me 3.25 herë krahasur me vitin 2013
Posted in Ekonomi

Ditë e sukseshme pune, për Portin e Durrësit,APD: 15,800 tonë mallra të shkarkuara në 24 orë

Porti i Durrësit ka pasur ditëë të suskeshme pune, përsa i përketë eksport-importit të mallrave, ku vetëm në 24 orë janë akostuar 5 anije tregëtare….

Lexo Më Shumë Ditë e sukseshme pune, për Portin e Durrësit,APD: 15,800 tonë mallra të shkarkuara në 24 orë
Posted in Ekonomi

APD: Rreth 35 mijë tonë mallra dhe 450 TEU, nga 9 anije tregtare për përpunim

Pranë Portit të Durrësit dhe më të madhit në vend vijon puna, me rritme të mira për përpunimin e mallrave. 6 anije tregtare  kanë qënë…

Lexo Më Shumë APD: Rreth 35 mijë tonë mallra dhe 450 TEU, nga 9 anije tregtare për përpunim
Posted in Ekonomi

Ditë e suksesshme për Portin e Durrësit, APD: 8 anije me grurë dhe çimento priten të përpunohen në kalatat portuale

Porti i Durrësit dhe më i madhi në vend, po kalon sot një tjetër ditë të suksesshme, përsa i përketë përpunimit të mallrave, Katër anije…

Lexo Më Shumë Ditë e suksesshme për Portin e Durrësit, APD: 8 anije me grurë dhe çimento priten të përpunohen në kalatat portuale
Posted in Ekonomi

APD: Përpunimi i mallrave në Portin e Durrësit në 7 muaj, 18% më shumë se në vitin 2019

Afro gjysma e anijeve të transportit, të cilat u akostuan në portin e Durrësit gjatë periudhës janar-korrik 2020 janë përpunuar në Terminalin Perëndimor, siç njihet…

Lexo Më Shumë APD: Përpunimi i mallrave në Portin e Durrësit në 7 muaj, 18% më shumë se në vitin 2019
Posted in Ekonomi

Ditë e mbarë për Portin e Durrësit, përpunohen 6 anjive tregtare dhe 3 anije në pritje

Porti i Durrësit dhe më i madhi në vend, duket se ka pasur sot një ditë të mbarë pune. Me gjithë situatën e vështirë që…

Lexo Më Shumë Ditë e mbarë për Portin e Durrësit, përpunohen 6 anjive tregtare dhe 3 anije në pritje