Posted in Kuriozitete

Humbje apo fitime? Ja kuptimi i ëndërrave me para Humbje apo fitime? Ja kuptimi i ëndërrave me para

Paraja është shpesh e pranishme në ëndrrat tona në forma të ndryshme, me interpretime dhe kuptime të ndryshme në varësi të rastit. Para që merren,…

Lexo Më Shumë Humbje apo fitime? Ja kuptimi i ëndërrave me para Humbje apo fitime? Ja kuptimi i ëndërrave me para
Posted in Kuriozitete

Zgjidhe Një Prej tre Letrave dhe Mësoni Çfarë Keni Nevojë Këto Momente

Është e mrekullueshme dhe do të lexoni shumë surpriza! Ka disa aktivitete që mund t’ju ndihmojnë të rrë njoseni, të qëndroni dhe të mos hum…

Lexo Më Shumë Zgjidhe Një Prej tre Letrave dhe Mësoni Çfarë Keni Nevojë Këto Momente
Posted in Kuriozitete

Sfera Mágjíke! Ajo Lexon Fatin, Zgjidhni Njërën dhe Zbulo Parashikimin

Zgjidhni një nga sferat dhe mësoni çfarë parashikon për ju. Sfera që lèxòn fatin numër 1: Kjo sferë ju premton një të ardhme të begatë….

Lexo Më Shumë Sfera Mágjíke! Ajo Lexon Fatin, Zgjidhni Njërën dhe Zbulo Parashikimin
Posted in Kuriozitete

Zgjidh një ilaç magjik dhe zbulo si do të jetë lidhja jote e radhës?

Nëse doni të dini si do të jetë marrëdhënia juaj e ardhshme, ju jeni në vendin e duhur Ky test personaliteti ka përgjigjet që ju…

Lexo Më Shumë Zgjidh një ilaç magjik dhe zbulo si do të jetë lidhja jote e radhës?
Posted in Kuriozitete

Zgjidh një sy dhe zbulo karakterin tënd

1 Jeni një person i hapur, një shpirt i mirë. I dhuroni mirëseardhje çdokujt në jetën tuaj. Preferoni të rrezikoni dhe të lëndoheni se sa…

Lexo Më Shumë Zgjidh një sy dhe zbulo karakterin tënd
Posted in Kuriozitete

Zgjidh një sënduk të vogël dhe zbulo sa me fat do jesh gjysmën e dytë të muajit.

Do të dish sa fat do kesh në pjesën tjetër të muajit? Për ty sot kemi një test-parashikues të mrekullueshëm që do ju tregojë se…

Lexo Më Shumë Zgjidh një sënduk të vogël dhe zbulo sa me fat do jesh gjysmën e dytë të muajit.
Posted in Kuriozitete

Zgjidh një flutur dhe zbulo një sekret që nuk e dije për veten

Zgjedhja juaj do t’ju ndihmojë të shmangni errësirën dhe të gjeni dritë në jetën tuaj. Prandaj zgjidhni një flutur dhe lexoni çfarë do të thotë…

Lexo Më Shumë Zgjidh një flutur dhe zbulo një sekret që nuk e dije për veten
Posted in Kuriozitete

Zgjidh një pemë magjike dhe merr tani një leksion të artë për jetën

Këshillat e mençura na ndihmojnë të veprojmë me besim dhe të arrijmë më lehtë qëllimet tona. Bëni një provë tani! Zgjidhni një pemë magjike dhe…

Lexo Më Shumë Zgjidh një pemë magjike dhe merr tani një leksion të artë për jetën
Posted in Kuriozitete

Si duhet t’i flasim fëmijëve për të mos i dëmtuar vetëbesimin

Asnjëherë nuk do ta ndjejmë veten 100% të zotë për të folur me të vegjëlit. Gjuha drejtuar tyre duhet të jetë e kujdesshme dhe e…

Lexo Më Shumë Si duhet t’i flasim fëmijëve për të mos i dëmtuar vetëbesimin
Posted in Kuriozitete

Seksi me një person që fle ose anasjelltas: Psikologjia e ‘somnofilisië’

Somnofilia i referohet një interesi seksual në të cilin dikush ndizet nga ideja e të bërit seks me një person që fle – ose e…

Lexo Më Shumë Seksi me një person që fle ose anasjelltas: Psikologjia e ‘somnofilisië’