Surpriza në dashuri, 3 shenjat e horoskopit më me fat të javës

Prisni shpërthime, vrazhdësi dhe tensione në ditët në vijim. Disa planetë do të favorizojnë konfliktet dhe grindjet dhe cili do të jetë rezultati varet nga vullneti ynë për zgjidhje.

Por disa nga shenjat e horoskopit do të shohin përmirësim në këtë fushë. Nëse i përkisni një prej shenjave të mëposhtme, keni parasysh mundësinë për një rilidhje, një falje ose pranim të gabimeve nga të tjerët.

Demi

Këtë fundjavë do të zbuloni se me cilët njerëz jeni vërtet të afërt, pasi të gjithë duket se ankohen vazhdimisht për të gjithë. Ju mendoni se ju dhe gjysma juaj tjetër keni kapërcyer disa faza dhe tani gjërat e vogla nuk ju prekin.

Kjo ndjenjë e fuqisë është reale dhe e bazuar në emocionet e duhura. Ndjeni se me personin që keni pranë mund të hidhni shumë hapa dhe të vazhdoni një marrëdhënie që do të bazohet në themele të forta.

Shigjetari

Vetëvlerësimi juaj, për të cilin keni punuar shumë, është në qendër të vëmendjes. Këtë fundjavë nuk po bëni kompromise për asgjë më pak se sa meritoni. Tani, ju pretendoni, flisni dhe kërkoni atë që ju nevojitet. Personi pranë jush e sheh këtë ndryshim, e kupton dhe e respekton, sepse e di që edhe ju do të bëni të njëjtën gjë.

Ujori

Vëmendja e partnerit është tek ju. Ndërsa të gjithë rreth jush ankohen se sa të pambrojtur dhe indiferentë janë ndaj partnerit të tyre, ju jetoni në një botë tjetër. Mos lejoni që negativiteti të pushtojë mendimet dhe marrëdhënien tuaj. Jeni të pavarur, edhe kur jeni në lidhje. Partneri juaj e kupton këtë dhe ndjen lumturinë tuaj.

Author: horoscope