E thonë astrologët, burrat e lindur në këtë shenjë zodiaku janë bashkëshortët më të mirë

Është e vërtetë që partnerët nuk i zgjedhim sipas horoskopit, por sipas astrologët pohojnë se ky është bashkëshorti më i mirë. Meshkujt e lindur në shenjën e Demit janë idealë për martesë pasi janë besnikë. Këta persona nuk premtojnë gjëra që nuk mund t’i përmbushin por në të njëjtën kohë përpiqen për gjithçka.

Familja dhe fëmijët janë në radhë të parë kur një person i kësaj shenje martohet. Ai është kryesisht natyrë e butë, por nëse arrin të tradhtojë, karakteri i tij ndryshon dhe bëhet agresiv. E vërteta është se askush nuk është aq i durueshëm sa një Dem. Maturia dhe këmbëngulja e çojnë gjithmonë drejt qëllimit të tij.

Ai kurrë nuk do të heqë dorë nga planet e përbashkëta, do të jenë gjithmonë pranë partnerit në çdo kohë. Ata duan të jenë të suksesshëm, të ndërtojnë një shtëpi, një familje, të lënë pas diçka të rëndësishme. Çfarëdo që ata imagjinojnë, ata e bëjnë atë të ndodhë. Demat janë sinonim i sigurisë, sepse kur martohen, lënë pas gjithë jetën dhe ju përkushtohen vetëm familjes. Pas Demit, vijnë Luanët dhe Akrepët por e vetmja gjë që mund t’ju shqetësojë me këto dy shenja është xhelozia e tyre e madhe.

Author: horoscope