Shenjat zodiakale që pranojnë plotësisht gabimet e tyre!

Nga të gjitha dhuratat që mund të kemi, ndërgjegjësimi dhe pranimi i vetes janë më të rëndësishmit. Nëse jeni në gjendje të vlerësoni objektivisht dobësitë dhe pikat e forta, atëherë ju mund ta pranoni dhe ta doni veten pa kushte. Por jo të gjithë mund të dinë ta bëjnë. Kur arrin të njohësh dhe të respektosh veten, është shumë më e lehtë për të bashkëvepruar me njerëzit e tjerë, dhe nuk keni nevojë miratimin e askujt. Kush shenja janë të lindura me një dhuratë të tillë?

Demi

Për Demin është shumë e rëndësishme të duash dhe të pranosh veten ashtu siç është. Ai e kupton se njohja e avantazheve dhe mangësive të tij në masë të madhe zgjeron mundësitë. Duke mos pasur një qendër të tillë të brendshme të vetëdijes dhe pranimit, Demi nuk mund të kishte qenë kaq i përhershëm, i motivuar dhe i suksesshëm. Ai e di se askush nuk është i përsosur, dhe në çdo papërsosmëri është hijeshia dhe tërheqja e tij. Kjo shenjë nuk tregon forcat e saj dhe përpiqet të punojë për të metat.

Binjakët

Megjithëse në Binjakët, dy personalitete kontradiktore bashkëjetojnë në mënyrë të përkryer, kjo shenjë e përkryer e di se si të merret me të dyja. Binjakët me përulësi pranojnë të gjitha të këqijat dhe të gjitha të mirat në vetvete. Ata janë të vetëdijshëm se nëse lejojnë dështimet dhe kufizimet për t’i trembur ata, do të humbasin mundësitë dhe për këtë arsye edhe suksesin. Binjakët janë të vetëdijshëm se kanë përparësi të shumta (intelekti, të qenët i shoqërueshëm, sensin e humorit dhe dashurinë për jetën) që i bëjnë ato unike dhe të bukur, dhe vetë-vetëdija u lejon atyre për të falur të metat e tyre.

Luani

Luani ndihet i qetë me veten. Si rregull, ju rrethoheni me njerëz me mendje dhe domosdoshmërisht krijoni një sistem mbështetës shumë pozitiv, i përbërë nga njerëz që besojnë në të. Një nga mënyrat se si Luani mëson të duash veten është nëpërmjet veprimeve të dhembshura. Ai e di se kur u jepesh të tjerëve, mbushesh me krenari dhe mirënjohje të vlerës të tij.

Akrepi

Akrepi është shenja më e ndershme me veten. Ai e kupton qartë se kush është ai, pikat e forta dhe dobësitë e tij, si dhe talentet dhe aftësitë e tij. Të gjitha Akrepat dallohen nga entuziazmi, përqendrimi, vendosmëria dhe ambiciet e mëdha. Ata duan të mbështeten vetëm në tiparet e tyre të karakterit të fortë për të marrë atë që ata duan. Dhe njerëzit e kësaj shenje janë shumë të ndjeshme dhe nuk i pëlqejnë kur zëvendësohen nga ata që ata i konsiderojnë si aleatë të tyre.

Bricjapi

Bricjapi mund të sillet çuditërisht, por në realitet ata janë të shkëlqyeshëm në vetëdijen e tyre dhe ndjehen mirënjohës nëse nuk dinë diçka. Pse janë mirënjohës? Sepse është një mundësi për të mësuar gjëra të reja dhe për të përmirësuar veten. Kjo shenjë e kupton se vendosmëria dhe puna e vështirë do të japin fryte, dhe atij me të vërtetë i pëlqen. Ai e konsideron injorancën e tij në disa zona jo si një pengesë, por si një mundësi.

Ujori

Si rregull, Ujori janë të hapur dhe pranojnë njerëzit përreth pa paragjykime, kështu që ata janë në gjendje të kuptojnë dhe pranojnë veten. Çdo Ujor nuk ndjen nevojën të përshtatet me diçka ose jo. Krijoni rrethin tuaj të komunikimit dhe rrethoni veten vetëm me njerëz të këndshëm. Ujori gjithashtu di se si të çlirojë të kaluarën, që të jetë plotësisht i pranishëm këtu dhe tani. Ujori e di se kush është dhe çfarë mund të bëjë për të krijuar ndryshime pozitive, jo vetëm për vete, por për të gjithë botën.

Author: admin