Armiqtë numër NJË të parave, sipas astrologëve të lindurit në këtë shenjë e kanë mendjen veç të harxhojnë

Sa herë që dëgjoni parashikimin e yjeve, i kushtoni rëndësi çdo detaji si shëndetit, dashurisë, punës, miqësisë dhe parave. Dhe duke u ndalur tek paratë, jo gjithmonë gjërat shkojnë ashtu siç e prisni, ka momente që ju buzëqesh planeti i financave, ashtu siç ka edhe çaste kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç duhet. E thënë më ndryshe ka shenja të cilat dinë të menaxhojnë paratë dhe të tjera që duan t’i prishin me patjetër.

Por, kryesimin e shenjave që shpenzojnë më shumë e mban Akrepi.

Akrepi gjendet nën mbrojten e  Plutonit dhe Marsit, kështu që mos prisni të jetë dorështrënguar. E dashuron paranë dhe i pëlqen të investojë, si dhe të dalë fitimtar. Nëse dikush që i përket kësaj shenje bën plane për të shpenzuar, nuk mendohet dy herë, por vetëm prish dhe nuk di të kurshehet për asgjë dhe askënd. I pëlqen ta përkëdhelë veten dhe të mos e privojë nga asnjë dëshirë e kënaqësi. Femrat e shenjës së Akrepit harxhojnë shumë për bizhuteri dhe veshje, kurse meshkujt Akrep  harxhojnë më shumë për udhëtime dhe pajisje elektronike.

Author: horoscope