4 shenja të zodiakut që nuk kanë fat në dashuri

Nëse lidhja juaj nuk zgjat më shumë se disa muaj dhe gjithmonë pyesni veten se çfarë nuk shkon mirë, mund të jetë për shkak të yjeve.

Pra, nëse jeni të lodhur duke pasur shumë marrëdhënie të përfunduara, mund të mos fajësoni veten herën tjetër.

Këtu janë 4 shenjat e zodiakut që kanë më shumë mundësi të kenë më shumë marrëdhënie të dështuara, sipas astrologjisë.

Gaforrja

Një Gaforre e ka jashtëzakonisht të vështirë të mbajë një marrëdhënie. Pavarësisht se sa përpjekje bëjnë, Gaforret përfundojnë gjithmonë me marrëdhënie të dështuara. Nuk është se ata nuk duan ta bëjnë lidhjen e tyre të funksionojë, por çdo gjë që ata bëjnë është e paplotë dhe e mangët.

Virgjëresha

Virgjëreshat, gjithashtu, mund të kenë marrëdhënie të dështuara. Arsyeja është se ata shpesh kërkojnë përsosmëri kur bëhet fjalë për marrëdhëniet. Një gabim dhe ata fillojnë të humbasin interesin për personin tjetër. Për më tepër, ata shpesh ngatërrojnë tërheqjen me dashurinë dhe kjo është një arsye tjetër përse nuk u ecën mirë në lidhje.

Demi

Edhe pse gjithmonë japin më të mirën e tyre në një lidhje, partneri i tyre, shpesh përfundon duke pritur shumë më tepër. Pavarësisht se sa përpjekje bëjnë, personit tjetër nuk i duke kurrë të mjaftueshëm dhe preferon të largohet.

Akrepi

Akrepat zakonisht marrin vendime për dashurinë dhe marrëdhëniet pa u menduar shumë. Kjo është arsyeja pse pas disa muajsh në një lidhje, ata përfundojnë duke ndjerë se diçka nuk është në rregull. Ata mund të fillojnë të gjejnë të meta në marrëdhënien e tyre dhe madje të besojnë se meritojnë më mirë. Si rezultat, ata kanë shumë marrëdhënie të dështuara në kërkim të asaj perfektes, e cila është një ëndërr e largët.

Author: horoscope