Të shtunën vjen hëna e plotë rozë, për këto 4 shenja sjell kaos të paparë në jetën e tyre

Të shtunën, më 1 qershor, qielli do të ndriçohet nga një Hënë e plotë rozë në shenjën e Shigjetarit dhe na sjell energji të ngjyrosura nga ndershmëria radikale dhe një dëshirë për liri dhe dije.

Ky ndryshim do t’ju sjellë një pamje më të madhe dhe do t’ju inkurajojë të përqendroheni në atë që është me të vërtetë e rëndësishme dhe do të largojë vëmendjen tuaj nga gjërat e parëndësishme që ju kanë rënduar. Ja cilat janë shenjat që hëna rozë e qershorit do të ndikojë më shumë…

Binjakët

Hëna e plotë në Shigjetar do të ndriçojë shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve romantike; prisni këshilla të mençura nga të dashurit tuaj. Një person afër jush do t’ju ndriçojë. Kjo mund të jetë gjithashtu një kohë për të zgjeruar horizontet tuaja në fushën tuaj të dashurisë, ndaj mos kini frikë të ëndërroni të mëdha.

Mundësitë për ju dhe shpirtin tuaj binjak janë të mëdha dhe mund të prisni me padurim se çfarë do të sjellë e ardhmja! Nga ana tjetër, kjo Hënë e Plotë mund t’ju sjellë disa vendime vendimtare – mund t’ju duhet ose të lini partnerin tuaj aktual ose t’i përkushtoheni atij për një afat të gjatë!

Virgjëresha

Kjo Hënë e Plotë nxjerr në pah dëshirën tuaj për të zgjeruar shtëpinë dhe jetën tuaj personale në mënyra të mëdha dhe të papritura! Edhe pse prireni të jeni dikush që i jep përparësi detajeve më të vogla, kjo mena ju inkurajon të mendoni se si duhet të duket ambienti juaj i ëndrrave. Pavarësisht se sa e paarritshme duket, mbani mend se vetëm qielli është kufiri! Shtëpia mund të jetë kudo ose çdo gjë, ju nuk duhet të kufizoni veten! Konsideroni të lëvizni në një vend, qytet apo edhe një vend tjetër, ose të shkoni në një udhëtim të gjatë. Mbani parasysh çdo gjë që ju nxjerr nga rutina juaj e zakonshme! Kjo periudhë mund të shënojë edhe ndonjë veprim vetëmohues nga ana juaj për një pjesëtar të familjes.

Shigjetari

Ju jeni ylli kryesor i kësaj Hëne të Plotë – ajo ndriçon shtëpinë tuaj të parë të vetë-shprehjes. Si dikush që kërkon vazhdimisht aventura, kjo periudhë do të shënohet nga përqafimi i pjesëve më spontane të vetes. Ka mundësi që ju pret një udhëtim i paplanifikuar. Kjo është koha kur gjithçka rrotullohet rreth jush dhe interesave tuaja, por edhe dëshirës tuaj për liri. Përpjekjet tuaja në fushën e karrierës do të japin rezultate të shkëlqyera dhe do të keni mundësinë t’i shikoni marrëdhëniet tuaja personale në mënyrën e duhur.

Peshqit

Kjo periudhë ju sjell dëshirën për t’u çliruar në planin e biznesit, pra për të treguar kapacitetet tuaja të plota. Si një shenjë e sunduar nga Jupiteri, ju gjithmonë përpiqeni për rritje dhe zgjerim të vazhdueshëm, dhe e njëjta gjë është e vërtetë në fushën profesionale. Nëse keni qenë të demotivuar, tani është momenti kur do t’ju presin mundësi më të mira dhe më të rëndësishme. Mos ngurroni të merrni përsipër një projekt të rrezikshëm.

Author: horoscope