Sòt do të ndòdhè…!/ Mèri párálájmèron, do kètë lájme që do ju sjèllin lèkë, ja shènjat!

Këto 3 ditësh janë ditë të mira dhe pasi pozicioni i Merkurit ne Binjak ka marre energji nga Hena ne Luan dhe kjo do reflektohet me shume pergjate kesaj dite.

Rekomandohet që të ruani sa më shumë qetesinë dhe një kujdes maksimal për shendetin sidomos për shenjat e ajrit sepse atyre mund t’u afrohet pak grip.

Për ju të dasheve këto ditë dhe deri në fundjavë ju sjellin shumë energji dhe një force të madhe në përmiresim të buxhetit tuaj.

Ju do të qetesoheni pasi do të kaloni me sukses çdo problem në punë.

Dema, ju do të fitoni mbi një mision shumë të veshtirë dhe kjo do t’ju hapë rrugë për të ndrýshuar gjendjen financiare dhe do ndodhe qe neser.

Mbani mend se këto kohë universi ju keshillon shumë të rrini pranë familjarëve pasi kanë një hall dhe kerkojnë me çdo kusht praninë tuaj.

Prania e një femre për Binjakët do t’u ndrýshojë si statusin e jetës, por edhe do t’i hapë mundësi plot me gezim dhe dashuri që ju ta doni më shumë jetën.

Mbani në kujtesë që për 7 ditë rresht duke filluar që nga neser ju duhet të mbani nga një hudhër në xhep për të patur më shumë fat.

Do të surprizoheni ju të Gaforres, sepse nga disa dëshira që kishit në mendje dhe shpirt, ato 2 më të “flaktat” që lidhen me buxhetin, do ju plotesohen dhe do të shtoni më shumë leket.

Kujdes pak humorin dhe për më teper shëndetin në 10 ditët e ardhshme.

Luanë të dashur, Hena ne shenjën tuaj do jetë si frýmezim per inisiativa dhe për shumë ndrýshime për mirë.

Por, me kujdes pasi ne vrullin qe keni marrë dikush pret pas dere t’ju marrë te gjitha fitimet.

Edhe virgjereshët, jane shume te mbushur me energji konkrete dhe vepruese.

Por, tregoni kujdes qe kjo energji mos te shkoje ne perballje apo mos-marreveshje me njerez më të fuqishem se ju.

Universi për Peshoret ka një lajm shumë të mbarë se juve ju vjen një moment në jetë ku çliroheni nga shumë detýrime dhe siklete.

Disa mikesha që ju rrinë afer këto kohë, ju shohin me sy të keq dhe janë gati t’ua prishin planet, ndaj këto kohë ruani sa më shumë qetesinë dhe rrini në vetmi.

Shumë mbaresi për Akrepat, shkelqim ne karriere dhe ne aftesi drejtuese.

Për 10 ditë, ju duhet edhe nje takim i rendesishem pune qe do ju ngreje larte sidomos me dike ne shenjen e Binjakeve.

Shigjetarë, ju do keni kontakte dhe lajme me persona qe jetojne jashte vendit.

Keto gjëra do ju fusin ne mendime te ndrýshoni planet apo te keni ide te reja pune dhe ecurie. Kujdes këto ditë me një problem familjar.

Gati të degjoni edhe ju Bricjapë? Do merrni shume premtime shpirtrore dhe pse jo edhe nje shperblim te mire ekonomik.

Kjo do ju ndrýshoje psikologjine tuaj per mire dhe është kohë e mbarë për ju se do beni nje investim.

Ujorë, Hena perballe jush eshte shume e bukur dhe ju kujton ditet me diell.

Do keni nje takim romantik, por qe do merrni vendime ne jeten personale per fillimin e nje marredhenie.

Një nga shenjat më të favorizuara nga fati janë peshqit. Puna do jete ne nje moment pozitiv.

Do ju ofrojne nje pune te re për 15 ditë dhe do ta kuptoni qe ju do të ndrýshoni shumë kapituj në jetën tuaj, pasi do t’ju ndjekë fat i mirë në dashuri dhe pasuri.

Author: horoscope