KËTO FEMRA TË HOROSKOPIT KANË FATIN MË TË NDRYSHËM NGA MESHKUJT

Këto femra të horoskopit kanë fatin më të ndryshëm nga meshkujt
Le të shohim se cilat femra i referohemi dhe sigurisht t’i analizojmë ato:

Gruaja Akrep

Arsyeja është e thjeshtë: nuk jeni të prirur për romancë. Për ju, dashuria është një përzierje e çiftëzimit absolut dhe një lufte të mirë. Shko gjeni një burrë me këto specifika.

Gruaja e Ujorit

Ju përpiqeni të shihni të mirën tek mashkulli përballë dhe vazhdimisht gjeni sjellje që ju zhgënjen. Ju dëshironi shumë të besoni në dashuri, por logjika dhe shenjat nuk ju lejojnë. Ju mendoni se po jepni më të mirën tuaj, por ndonjëherë, pranojeni, po ia jepni këpucët tjetrit, edhe nëse nuk ia thoni me fjalë…

Gruaja Dem

Gruaja që jep shumë, merr pak. Nëse ka një gjë që e karakterizon këtë femër, është zgjedhshmëria dhe edhe pse bën më të mirën, zakonisht përfundon me partnerë që nuk kënaqet shumë.

Gruaja Dash

Por a ka një grua Dash që është tradhtuar nga ndonjë mashkull? Për të pasur fat në dashuri, gruaja Dash duhet të bëjë atë që nuk sheh dhe dëgjon.

Author: horoscope