Horoskopi javor 13-19 nëntor nga Suzanë Miller “

Dashi

Do të rëndoheni nga më shumë angazhime apo biseda që do të bëni me një grua, ndoshta më të madhe se ju. Gjatë javës do t’ju duhet të angazhoheni shumë më seriozisht me problemet e vjetra të pazgjidhura apo angazhimet e papërfunduara. Ndoshta për shkak të këshillave të këqija ose nënvlerësimit të rrethanave, deri më tani keni humbur një shans për t’i zgjidhur këto probleme në një mënyrë më të shpejtë ose më të favorshme. Gjatë kësaj jave, do jeni të prekshëm ndaj veprimeve që lidhen me gënjeshtra, mashtrime, keqdashje, manipulime nga njerëz që mendonit se mund t’i besoni. Kini kujdes dhe mos lejoni gjëra të tilla, sepse do të jenë shkak për zhgënjime më të rënda në të ardhmen. Mund të mësoni shumë nga njohjet tuaja të reja, për sa kohë që jeni të hapur për të komunikuar me njerëz që janë të ndryshëm nga ju. Gjatë kësaj jave, shumë do të jenë të kënaqur me një blerje për shtëpinë ose veshjet e tyre personale. Djemtë dhe vajzat këtë javë do të jenë emocionues, të dashuruar, aventurierë, të prirur për të kërkuar aktivitete dhe aventura të reja. Do të kaloni shumë më tepër kohë duke ndërvepruar me bashkëmoshatarët tuaj. Burrat do të ndikohen nga një bisedë apo komunikim me një person me të cilin do të diskutojnë tema të një natyre shumë të ndryshme. Do të kërkoni zgjidhje praktike për çështjet e shtëpisë apo pronës, blerjen e një artikulli të rëndësishëm apo të shtrenjtë për shtëpinë apo për nevojat tuaja. Gratë do të kenë fat të mirë këtë javë, por mos e shpërdoroni dhe mos e humbni me vendime të pamenda ose veprime të nxituara. Gjatë javës do të jeni të kërkuar nga miqtë që do të jenë të gatshëm të kalojnë më shumë kohë me ju, ndoshta diku në natyrë, në një vend publik ose në një restorant. Disa ngjarje gjatë javës do t’ju bëjnë të reflektoni për mundësitë që keni humbur deri më tani në lidhje me marrëdhëniet e prishura për shkak të konfliktit, ose keqkuptimeve të tjera.

Demi

Gjatë javës do të jeni të mërzitur, konfuzë ose të frikësuar nga situata të ndryshme dhe zhvillimi apo ndikimi i paqartë i tyre në jetën tuaj. Vëmendja juaj do të drejtohet për të siguruar të ardhura të reja ose më të mëdha në buxhetin tuaj familjar. Do të fokusoheni shumë më seriozisht në punën tuaj dhe nëse keni biznesin tuaj do të kërkoni kontakte apo klientë të rinj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për angazhimet në pasuri të paluajtshme. Çfarëdo që të angazhoheni në këtë plan, do të arrini rezultate pozitive. Gjatë javës do të keni një bisedë interesante me dikë, ndoshta një të afërmin tuaj, i cili mund t’ju japë informacion ose udhëzime të rëndësishme ose të dobishme. Do të merrni një ofertë ose do të jeni të lumtur për një lëvdatë në lidhje me punën tuaj. Gjatë kësaj jave do të tregoni se mund të jeni shumë të mençur në zgjidhjen e situatave të ndryshme, të pakëndshme. Djemtë dhe vajzat nuk duhet të mbështeten në fatin e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Mund të humbisni lehtësisht gjërat dhe pozicionet që keni arritur javën e kaluar. Paratë do të jenë të rëndësishme për rehatinë dhe vetëvlerësimin tuaj, por do të jenë ‘të ëmbla’ nëse i keni fituar vetë me punë të palodhur. Burrat do të investojnë kohë dhe energji në organizimin e planeve të ndryshme që lidhen me të ardhmen e tyre. Do të keni takime apo biseda interesante me njerëz nga distanca të ndryshme. Do të mund të arrini shumë gjatë këtyre shtatë ditëve, por asgjë nuk do t’ju vijë vetëm. Gratë do të kalojnë nëpër një gjendje pesimiste për shkak të paaftësisë për të përballuar telashet, zgjidhja e të cilave nuk varet vërtet nga ato. Takime të dobishme, mbledhje në një rast të rëndësishëm, diskutime të planeve të së ardhmes me të afërmit, kolegët, partnerët ose klientët janë përpara jush.

Binjakët

Gjatë javës do të keni takime dhe biseda me persona që do të shfaqen për herë të parë në jetën tuaj. Do të jetë e rëndësishme të jeni korrekt dhe të përmbushni detyrat tuaja në kohë dhe me sukses. Do të përfundoni diçka që keni nisur pak kohë më parë, ose do të realizoni një takim për të cilin nuk keni gjetur kohë deri më tani. Ka të ngjarë që gjatë këtyre shtatë ditëve të filloni me plane dhe detyra të reja që do t’ju mbajnë të zënë për ditët dhe javët e ardhshme. Do ta kujtoni javën me lajme dhe ngjarje të ndryshme që lidhen me të afërmit ose fëmijët tuaj më të vegjël. Përgatituni të jeni dëgjues gjatë këtyre shtatë ditëve. Kjo javë sjell ngjarje interesante në jetën tuaj të dashurisë. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për njohje të reja dhe takime me njerëz nga vende të ndryshme të botës. Do të jetë një kohë e favorshme për një takim. Momentet e trishtuara gjatë javës do të lidhen me dështime të vogla të ditëve të javës, vonesa apo shtyrje të gjërave të rëndësishme për ju. Këto situata në asnjë rast nuk duhet të shkaktojnë konflikte. Djemtë dhe vajzat do të kenë shtatë ditë të rëndësishme për të arritur sukses në shfaqje, provime apo performanca specifike. Përdorni këto ditë për të rikuperuar mësimet e humbura. Gratë do të kenë më shumë punë, detyra profesionale apo biznesi, të cilat do të sjellin më shumë stres në vendin e punës dhe në shtëpi. Planet apo projektet e reja do të jenë premtuese, por edhe shumë tërheqëse, madje do të marrin pak nga koha juaj e lirë. Ju do të konsideroni disa ndryshime në shtëpinë tuaj që lidhen me gjëra të reja në jetën e një anëtari të familjes. Burrat do të kenë mjaft angazhime me gjërat dhe pajisjet në shtëpi, me një makinë personale apo një lloj tjetër pasurie. Disa nga angazhimet tuaja janë të prapambetura nga javët e mëparshme dhe tani mund të ndjeni një ngarkesë më të madhe pune.

Gaforrja

Java sjell kaos të papritur, konfuzion në punët dhe angazhimet tuaja të përditshme. Do të jetë e kotë të planifikoni ndonjë gjë, pasi çdo ngjarje ose veprim do të ketë kursin e vet të zhvillimit. Gjatë javës do të keni më shumë angazhime me çështjet financiare, dokumentet, detyrimet etj. Në mes të nëntorit mund të krijohet një situatë e ndërlikuar me një person me të cilin keni një marrëdhënie profesionale apo shoqërore. Mund të përfshihet diku dashuria. Gjatë kësaj jave bëni kujdes me mbrojtjen e të dhënave personale, me ruajtjen e parave, kartat bankare dhe informacionet e tjera, të rëndësishme për ju. Çdo surprizë është e mundur në këtë plan. Gjatë kësaj jave do të habiteni ose do të emocionoheni nga lajmet e një personi që jeton në një vendbanim tjetër. Gjatë javës, mund të përjetoni ndryshime në punën tuaj, ose mund t’ju duhet të largoheni për një kohë të shkurtër, të punoni në një pozicion tjetër ose të shkoni në një udhëtim pune. Kjo do të jetë një kohë e favorshme për zbatimin e një ideje që lidhet me karrierën tuaj. Kjo periudhë do të jetë e favorshme për udhëtime, pavarësisht qëllimit të saj. Djemtë dhe vajzat do të kenë një rast të mblidhen së bashku. Do t’ju duhet të pranoni dhe ndiqni këshillat ose vendimet e dikujt më të vjetër dhe më me përvojë se ju. Vëmendje do të kërkojnë premtimet e dhëna lehtësisht ose ofertat joshëse, pas të cilave fshihet një surprizë e pakëndshme. Burrat do të jenë në gjendje të bëjnë një udhëtim ose të kenë një kontakt të rëndësishëm me një person nga një vendbanim tjetër. Të paqarta do të jenë marrëdhëniet tuaja me njerëz që nuk i njihni mirë ose që kanë një reputacion të diskutueshëm. Gratë pritet të kalojë një javë me shqetësime të ndryshme që lidhen me shëndetin, të dashurit apo zhvillimin me sukses të një ndryshimi interesant. Do të keni shumë biseda, diskutime dhe veprime të përgjithshme me njerëz që kanë një pozicion në shoqëri.

Luani

Gjatë javës do të shkaktoni lehtësisht konflikte me sjelljen tuaj, ose do të përfshiheni në debate të pakëndshme. Ngjarjet e ndryshme gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju bëjnë të bëni një bilanc të veprimeve, ose vendimeve tuaja të deritanishme. Do të keni eksperienca interesante këtë javë me miqtë, ose do të ndiqni ngjarje të ndryshme në jetën e tyre. Do t’ju duhet të kaloni më shumë kohë duke folur ose duke dhënë ndihmë nëse është e nevojshme. Momentet e rënies emocionale gjatë javës do të jenë kryesisht për shkak të të kuptuarit se disa nga dëshirat tuaja janë të pamundura për t’u përmbushur. Të paktën jo në këtë fazë. Në jetën tuaj të dashurisë, jepini partnerit një shans për të realizuar propozimin apo idenë e tij. Mund të ketë më shumë emocione rreth një lidhjeje dashurie me një partner që jeton në një qytet apo vend tjetër ose është i huaj. Djemtë dhe vajzat do t’i qasen me kujdes kontakteve të tyre të reja këtë javë. Burrat do të futen lehtësisht në situata konflikti ose do t’i provokojnë ato. Marrëdhëniet tuaja me personat që përfaqësojnë një institucion financiar, apo ata me të cilët keni marrëdhënie monetare, do të jenë të rëndësishme, por edhe shumë të ndërlikuara për ju. Surprizat gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë të bëjnë me para apo shpenzime të papritura. Do të ketë shumë paparashikueshmëri për ju në mes të këtij muaji. Gratë do të jenë më të prirura të mendojnë, të ëndërrojnë, sesa të veprojnë në të vërtetë. Frika dhe ankthet tuaja mund të përqendrohen kryesisht në jetën tuaj të dashurisë, por ato mund të lidhen edhe me fusha të tjera të rëndësishme të jetës suaj. Një konflikt me një grua do të tregojë anën e errët të karakterit të saj.

Virgjëresha

Gjatë javës do të përjetoni situata të ndryshme të papritura, do të mund të befasoheni me lajme nga afër dhe larg. Do të keni një kohë të favorshme për të krijuar dhe zhvilluar miqësi që do të jenë të rëndësishme për punët tuaja aktuale ose të ardhshme. Shmangni besimin e tepërt dhe kini kujdes nga njerëzit me identitete të rreme. Zhgënjimet do jenë shumë të dhimbshme. Gjatë javës, punët tuaja shtëpiake do të zhvillohen normalisht pa ndonjë surprizë të veçantë. Është e mundur të keni një përvojë interesante në lidhje me një person me të cilin keni synime të përbashkëta në jetë ose një biznes të përbashkët. Tendencat e favorshme të kësaj jave mund t’i përdorni për të zgjidhur problemet dhe detyrimet e vjetra, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me punën ose biznesin tuaj. Takimet që keni përpara këtë javë do të jenë plot emocione. Përdorni këto shtatë ditë për të sistemuar punët e papërfunduara dhe për të planifikuar të reja. Pranoni ndihmën e miqve. Dashuria do të jetë një faktor i rëndësishëm në humorin tuaj. Dhe ajo patjetër do të jetë e pranishme në jetën tuaj këtë javë. Xhelozia mund të jetë e këndshme deri diku, por mos luani me të. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë të rëndësishme në të cilat do të merren jo vetëm vendime, por do të ndërtohen edhe themelet e disa gjërave të rëndësishme në jetën tuaj. Edhe një provim apo test mund të përcaktojë të ardhmen tuaj, sado të parëndësishme t’ju duken këto gjëra për momentin. Gratë do të befasohen nga ndodhja ose zhvillimi i disa ngjarjeve. Kjo mund të shkaktojë disa ndërprerje në planet tuaja të përditshme, por do të jeni në gjendje të riorganizoheni shpejt. Burrat do të kenë një ide të qartë se çfarë duan dhe si ta arrijnë atë gjatë këtyre shtatë ditëve. Edhe nëse ndërmerrni disa rreziqe, ato do të jenë të arsyeshme, të menduara mirë dhe të përgatitura mirë nga ana juaj. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të udhëtuar me të dashurin tuaj në një vend interesant, për të vizituar ose thjesht për argëtim.

Peshorja

Gjatë do të dalin në pah detyra të rëndësishme dhe urgjente familjare, zbatimi apo zgjidhja e të cilave do t’ju kërkojë jo vetëm të investoni më shumë energji, por edhe më shumë burime financiare. Gjatë javës, disa surpriza që do të shfaqen në jetën tuaj do të shkaktojnë emocione të papritura. Këtë javë do të jetë e rëndësishme të pranoni ngjarjet apo njerëzit ashtu siç janë. Mos u përpiqni të deshifroni kuptimin e tyre, as nuk do të jeni në gjendje të parashikoni të ardhmen tuaj. Jeta e dashurisë sjell gjithashtu ngjarje dhe emocione të ndryshme, shpesh të papritura, veçanërisht për ata prej jush që janë në kërkim të një partneri të ri. Një lidhje e re romantike është e mundur për ata që janë në kërkim të një partneri. Java do të jetë e favorshme për rimodelime apo përmirësime në shtëpinë tuaj. Mobiljet e reja ose pajisjet e reja shtëpiake do të krijojnë një ndjenjë të këndshme rehatie dhe mirëqenieje. Të ardhurat tuaja këtë javë nuk sjellin surpriza dhe çdo e ardhur në buxhetin tuaj do të jetë e këndshme. Një mundësi për punë shtesë do të krijohet për një periudhë të shkurtër kohe. Gjatë javës do të duhet të jeni më të përgjegjshëm për detyrat tuaja familjare. Do të gjeni kohë për të afërmit, për problemet e tyre apo për biseda që lidhen me punët e tyre të përditshme. Për shumë prej jush, një ngjarje e rëndësishme do të jetë një rast për t’u mbledhur me të afërmit dhe miqtë, pavarësisht se ku ndodhen në këtë moment. Fjalët ose veprimet tuaja mund të keqkuptohen dhe interpretohen në një mënyrë krejtësisht të ndryshme. Djemtë dhe vajzat do të jenë emocionalë, duke dashur të arrijnë qëllimet e tyre për këtë javë me çdo kusht. Tregoni kujdes në marrëdhëniet me shokët e klasës, kolegët apo miqtë, veçanërisht ato femra. Këtë javë do të keni një bisedë me një mashkull i cili do t’ju kërkojë të merrni një pozicion specifik në një situatë të rëndësishme në shkollë, në familje apo në punë. Burrat do të kenë vështirësi në komunikimin e tyre me të moshuarit. Dallimet mes jush nuk do të bazohen vetëm në breza të ndryshëm. Ju keni disa takime ose një vizitë në një institucion, ku do të zgjidhni ose diskutoni çështje dhe raste të ndryshme për ju. Nuk përjashtohen takimet në raste të këndshme apo pjesëmarrja në ndonjë ngjarje publike. Gratë rrezikojnë të përfshihen në një situatë të pakëndshme për shkak të nxitimit ose emocionalitetit në fjalë dhe reagime. Konfliktet do të jenë një pasojë normale e veprimeve tuaja. Manifestimet e xhelozisë do të jenë shumë të dhimbshme, veçanërisht nëse nuk ka asnjë arsye të mirë për to. Megjithatë, xhelozia mund të jetë shkaku i ndarjes në një marrëdhënie dashurie.

Akrepi

Do të bini shpesh në një humor melankolik ose pesimist dhe kjo mund të jetë për shkak të faktorëve apo ngjarjeve të ndryshme në jetën tuaj. Kjo javë do t’ju sjellë gjëra të reja në jetën tuaj personale ose profesionale. Nëse nuk e keni filluar ende, këtë javë do të keni presion për të sistemuar marrëdhëniet apo gjërat e panevojshme, për të përfunduar disa angazhime në mënyrë që të jeni gati për ndryshimet e reja në jetën tuaj. Jo çdo gjë këtë javë do të jetë e lehtë apo e këndshme. Do përjetoni disa momente të vështira emocionale apo ndarje. Disa situata do të sjellin lot, të tjera zhgënjim, të tjera trishtim. Gjatë javës angazhimet dhe detyrat tuaja urgjente do të shtohen, ndaj është mirë të keni një plan ditor në mënyrë që të mos humbisni apo harroni diçka që është e rëndësishme për ju. Do të keni kontakte me të afërm, miq dhe njerëz të rinj. Njerëzit rreth jush do të jenë më dashamirës dhe pozitivë. Ju vetë do të shfrytëzoni sa më shumë aftësinë tuaj për të komunikuar me një shumëllojshmëri të gjerë njerëzish. Të gjitha këto dinamika në jetën tuaj ndonjëherë do t’ju kthejnë në kujtimet e vjetra që kanë një kuptim të veçantë në jetën tuaj. Miqësitë ose marrëdhëniet profesionale të krijuara këtë javë do të kenë implikime afatgjata dhe të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Djemtë dhe vajzat do të ndërveprojnë më shumë me bashkëmoshatarët ose miqtë që jetojnë pranë tyre. Do të ketë një mundësi për punë ose një angazhim të përkohshëm që do t’ju paguhet. Në fakt, këto mundësi do të varen kryesisht nga aktiviteti juaj, veçanërisht nëse keni nevojë për më shumë fonde personale. Burrat do të planifikojnë shumë gjëra të rëndësishme për këto shtatë ditë. Do të argëtoheni nga veprimet e njerëzve që kërkojnë vetëm përfitime materiale në veprimet dhe vendimet e tyre. Një burrë në familje do të kërkojë vëmendje, ndihmë ose kujdes. Gratë do të jenë emocionale, të prirura për të parë anën e errët të ngjarjeve gjatë këtyre shtatë ditëve. Ju nuk do të kërkoni fajin tek vetja për situata dhe përvoja të pakëndshme, përkundrazi do të fajësoni dikë tjetër. Njerëzit që jetojnë në një qytet apo vend tjetër do të kenë kontakte me ju, do t’ju kërkojnë për një shërbim, një punë ose për një arsye tjetër të rëndësishme për ta.

Shigjetari

Do të lindin detyra dhe angazhime të reja në lidhje me familjen tuaj. Do të keni kontakte dinamike që do të lidhen me organizimin e takimeve apo pritjen e mysafirëve në shtëpinë tuaj. Informacioni dhe emocionet që do të përjetoni këtë javë do të lënë gjurmë ose ndikim në jetën tuaj. Është e mundur që, për shkak të orarit të ngjeshur gjatë javës, do të refuzoni një ftesë për një takim ose mbledhje. Kjo javë mund të përkufizohet si një javë surprizash, sepse patjetër do të përjetoni disa. Shmangni gjendjet e ankthit dhe mësoni t’i pranoni ngjarjet me idenë se ato vijnë tek ju për mirë. Mos kërkoni gjithmonë ndonjë qëllim të keq. Angazhimet tuaja familjare këtë javë nuk duhet të injorohen pasi ato do të përbëjnë bazën e planeve dhe veprimeve tuaja të ardhshme. Gjatë javës mund të prisni informacione të rëndësishme të natyrës financiare, ose do të merrni para. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë një javë në të cilën do të ndodhin ngjarje dhe përvoja të ndryshme të rëndësishme, kryesisht në familje. Do të ndikoheni nga një eksperiencë shumë e fortë. Do të jeni të prirur ndaj frikës ose stresit të pashpjegueshëm për gjëra që nuk duhet t’ju shkaktojnë emocione të tilla. Burrat do të kenë angazhime të ndryshme, por të rëndësishme në lidhje me dokumentet, pagesën e faturave të familjes ose kredinë, zgjidhjen e një kontrate ose marrëveshjeje. Udhëtime ose komunikim më dinamik me njerëz që jetojnë larg jush janë të mundshme. Momentet e trishtimit apo konfuzionit duhet të kapërcehen shpejt, sepse kjo është një javë ku do të jetë e rëndësishme të jeni të qëndrueshëm. Gratë do të jenë sentimentale, të ndjeshme. Lajmin apo informacionin që merrni do t’i interpretoni ashtu siç dëshironi, pa u thelluar në thelbin e tij.

Bricjapi

Do të jetë mirë të kujdeseni për shëndetin tuaj, të bëni ndonjë terapi, ekzaminim. Gjatë javës do të përjetoni situata të ndryshme të papritura që do të lidhen me takime, biseda apo mbledhje të planifikuara paraprakisht. Do të duhet të flisni për çështje të rëndësishme për të ardhmen tuaj me njerëz nga rrethi juaj i të afërmve. Kjo javë nuk do të jetë më e ndritshme për ju për sa i përket rezultateve specifike. Mund të përjetoni edhe ditë stanjacioni. Kjo do të jetë pjesë e zhvillimit të disa proceseve në jetën tuaj që kanë nevojë për më shumë kohë për t’u realizuar. Çështjet tuaja financiare mund të kenë një zhvillim të mirë këtë javë nëse jeni në proces të planifikimit të shpenzimeve të rëndësishme monetare. Nëse jeni të interesuar të merrni një kredi, kjo do të jetë një kohë e favorshme për veprime të tilla. Gjatë javës, shumë prej jush do të kenë ëndrra për të cilat do të jetë e vështirë të gjejnë një interpretim të arsyeshëm. Në përgjithësi, këtë javë synoni për veprime të planifikuara mirë dhe për të shmangur rreziqet. Gjatë javës do të përjetoni një situatë qesharake në shtëpinë tuaj. Java do të jetë e favorshme për udhëtime apo përgatitje për t’u zhvendosur në një shtëpi tjetër, për ata që kanë plane të ngjashme. Djemtë dhe vajzat do të duan të rinovojnë disa veshje në gardërobën e tyre, ose sende të tjera personale. Do të habiteni nga një letër, lajm apo mesazh nga një person që nuk e njihni, ose me të cilin nuk keni pasur kontakt prej kohësh. Paratë mund të jenë një shqetësim, veçanërisht nëse mbështeteni te prindërit tuaj. Gratë duhet t’i kushtojnë vëmendje serioze shëndetit të tyre dhe të mos nënvlerësojnë disa simptoma të sëmundjes. Në përgjithësi, ju keni një javë interesante dhe të favorshme për zhvillim përpara jush. Do të mund të organizoni dokumente të rëndësishme, ose do të jeni të lumtur për lajmet që lidhen me paratë. Ata që kanë një fëmijë do të duhet të merren me çështjet e tij personale. Burrat do të mbështeten te njerëzit e tjerë për ndihmë në kryerjen e detyrave dhe angazhimeve të rëndësishme. Do të ketë momente kaosi ose tensioni në shtëpinë tuaj për shkak të lajmeve apo situatave të rëndësishme të papritura. Ju do ta kujtoni javën me një ngjarje të rëndësishme që lidhet me mikun tuaj.

Ujori

Shumë nga planet tuaja do të preken nga lajme, propozime apo dokumente të ndryshme që do të merrni gjatë javës. Gjatë javës do të përjetoni vështirësi gjatë marrjes së një vendimi që do të jetë i një rëndësie të veçantë për të ardhmen tuaj. Dëgjoni intuitën, por nëse nuk jeni të sigurt për vendimin tuaj, kërkoni këshilla nga njerëz me përvojë të mjaftueshme jetësore. Gjatë kësaj jave mund të jeni të kënaqur me një ofertë që lidhet me punën ose mundësinë e të ardhurave shtesë. Kjo mund të jetë një arsye për të marrë një vendim të papritur ose për të bërë disa ndryshime në jetën tuaj të përditshme. Nëse keni fëmijë tuajin, java sjell shpenzime të papritura lidhur me ta. Java do jetë e rëndësishme për ju financiarisht. Do të keni arsye për takime dhe biseda në lidhje me punën aktuale ose të ardhshme. Do të keni mundësi të shlyeni disa nga detyrimet tuaja financiare. Kjo do të jetë një javë e favorshme për të folur për çështje që lidhen me rritjen e pagës apo shpërblime të tjera monetare, në rast se keni pritshmëri apo aspirata të ngjashme. Gjatë javës, një mosmarrëveshje e pakëndshme do të ndodhë në shtëpi ose në familjen tuaj. Ka mundësi që ju vetë ta provokoni me komente, akuza të pamenduara etj. Djemtë dhe vajzat do kenë paraqitje të rëndësishme në shkollë, universitet apo në punë. Shumë gjëra këtë javë do të varen nga aftësia juaj për të performuar me sukses, si dhe nga përgatitja për çdo situatë. Burrat do krijojnë miqësi të reja dhe kontakte sociale me persona me të cilët kanë interesa të përbashkëta në fusha të ndryshme të jetës. Do të angazhoheni për një premtim që do t’i bëni një personi të dashur ose mikut. Ëndrrat që lidhen me njerëz nga Bota tjetër do të jenë shumë emocionale për ju. Gratë do të kalojnë shumë nga koha e tyre në aktivitete që janë kryesisht me interes për to. Nuk do i shmangni angazhimet tuaja familjare apo shoqërore, por do i shkurtoni sa më shumë. Në jetën tuaj personale do të keni disa përvoja interesante që lidhen me emocione apo lajme të këndshme. Ata prej jush që mund të qajnë gjatë këtyre ditëve do të jenë për shkak të pritshmërive, ose premtimeve të paplotësuara.

Peshqit

Do të keni fat dhe shanse për zhvillim të gjërave të rëndësishme për ju, si dhe situata të papritura pozitive për ju. Megjithatë, gjatë javës do t’ju duhet të përballeni me probleme serioze ose të pakëndshme shtëpiake. Këshilla është të mos i shtyni ato, por të krijoni një organizim më të mirë për zbatimin e tyre. Kjo do të jetë një javë e favorshme për lëvizje ose për ndryshime që lidhen me shtëpinë. Java do t’ju ofrojë shumë mundësi dhe përvoja interesante që do t’ju mbushin me optimizëm. Ngjarje të tilla do t’ju japin më shumë energji, e cila do të jetë e rëndësishme edhe për zhvillimin tuaj personal. Kontaktet e reja gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju hapin mundësi të reja, do t’ju japin njohuri të reja, do t’ju ndryshojnë jetën në një farë mënyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të prireni të jeni më tolerantë ndaj armiqve dhe do të injoroni lehtësisht intrigat apo komentet e tyre keqdashëse. Në planin financiar, java do të kërkojë një përllogaritje më të madhe në veprimet tuaja, gjë që supozoj se nuk do të jetë e vështirë për ju. Gjatë javës do të keni një takim me miqtë me një rast që lidhet me jetën e tyre personale. Java do jetë e favorshme për një takim romantik, ose një njohje të re me një person nga një qytet tjetër. Djemtë dhe vajzat do të duhet të përmbushin dëshirën ose kërkesën e një gruaje më të madhe. Do të keni një dëshirë ose synim për të blerë diçka për veten tuaj. Do të keni shumë plane dhe pritshmëri për këtë javë, por shumica e këtyre gjërave do të jenë të parealizueshme në këtë fazë. Burrat do të kenë mundësinë të gjejnë burime të reja të ardhurash, punë shtesë ose më mirë të paguar. Njohjet e reja do bazohen kryesisht në biznes apo interesa të përbashkëta. Komunikimi i vështirë, ose i ndërlikuar me njerëz nga rrethi juaj i miqve dhe të njohurve do të jetë për shkak të faktit se aktualisht jeni duke folur në ‘gjuhë të huaja’, d.m.th. secili ka pikëpamjen e tij për çdo situatë të veçantë. Gratë do të presin një telefonatë, konfirmim të një oferte të marrë tashmë ose një moment tjetër të rëndësishëm që lidhet me karrierën e tyre. Do të ketë një ndikim shumë të fortë në punët tuaja këtë javë nga njerëzit që i respektoni ose i doni. Do të përjetoni momente kur do të dëshironi të lini gjithçka dhe të dilni jashtë në ajër të pastër, në natyrë apo kudo që ju thërret shpirti.

Author: horoscope