E thanë ASTROLOGËT Nëse jeni një nga këto shenja në Horoskop, fundi i nëntorit do t’ju gjejë më të lumtur

Cikli hënor është plot me ulje dhe ngritje, por çdo pjesë e procesit është e rëndësishme.

Dhe nëse jeni një nga shenjat e prekura nga hëna e re, e dini se fillimet mund të jenë po aq të frikshme sa edhe përfundimet, të cilat shpesh janë të hidhura. Nëse jeni duke parë një rrugë të gjatë përpara, dijeni se është gjithmonë e pamundur të arrish në vijën e finishit kur nuk e ke hedhur as hapin e parë!

BINJAKËT

Ndiheni të motivuar për t’i bërë marrëdhëniet tuaja shumë më kuptimplote! Kuptoni se cilët janë lojtarët kryesorë në jetën tuaj dhe rolet që luan secili prej tyre. Ju gjithashtu konsideroni me kujdes se si kontribuoni në marrëdhëniet tuaja dhe ndikimin që keni në to. Shikoni dinamikën që ndani me të tjerët, sepse mund të çojë në disa zbulime shumë të veçanta!

VIRGJËRESHA

Këtë javë kemi hedhur dritë mbi gjithçka që ndodh pas dyerve të mbyllura, larg syve kureshtarë Virgjëreshat!

Ju mund të dëshironi të mendoni të pastroni apartamentin tuaj, të planifikoni një natë filmi me familjen ose madje të zhvendoseni në një vend të ri. Dëgjoni zemrën tuaj dhe do të dini se çfarë të bëni.

SHIGJETARI

Kjo hënë e re ndez një shkëndijë në vetëdijen tuaj! Bëhuni gati të shikoni veten në pasqyrë dhe të shihni diçka krejtësisht të re. Bëni diçka që simbolizon se si identiteti juaj ndryshon dhe evoluon me kalimin e kohës dhe përvojës. Mund të mos jeni i njëjti person që keni qenë më parë, por kjo është një gjë e mirë.

PESHQIT

Nëse jeni të gatshëm të hyni në një konkurs ose të aplikoni për një punë, atëherë bëjeni atë tani. Mos i tërhiq këmbët! Vë bast se vendosmëria juaj nuk do të jetë e kotë. Jeni gati të ngjiteni në shkallën tjetër të një shkalle shumë të rëndësishme, ndaj mos shikoni prapa. Të themi të vërtetën, ju mund të arrini majat shumë më shpejt se sa pritej.

Author: horoscope