Dy shenjat e zodiakut që do të gjejnë dashurinë e jetës pas këtij fenomeni astrologjik

Më 13 qershor një fenomen astrologjik (pozicionimi i diellit 120 gradë larg Jupiterit) do të rrisë energjinë e yjeve duke ndikuar jo pak në jetën tonë, e për t’u treguar më specifikë në fushën e dashurisë. Ky fenomen njihet si TRIN dhe astrologët besojnë se planetet janë në harmoni me njëri tjetrin! Por çfarë do të thotë kjo për shenjën tuaj, atë do e zbuloni më poshtë!

Këto pozicionime do të na bëjnë të ndërmarrim më shumë nisma , të besojmë në intuitën tonë, të veprojmë me guxim dhe mos t’u trembemi gjërave të reja e të panjohura.

Ngjarja kryesore: Venusi në Dash- Saturni në Bricjap- Çfarë duhet të dini
Mos e kufizoni veten dhe mos mendoni se jeni në terren të rrezikshëm, pasi ndonjëherë duhet të “hidheni në sulm” për të parë që njerëzit me të cilët keni të bëni nuk janë të rrezikshëm. Përshtypja e parë jo rrallë herë gënjën, ndaj jepini një mundësi të dytë njerëzve që nuk ju kanë pëlqyer me të parën.

Saturni u kthye në shenjën e tij (në shtëpi, tek Bricjapi) ndaj kjo është periudha më e mirë e kësaj shenje. Pra, në vend që ta pengoni veten duke i vendosur rregulla dhe kufizime, lirohuni.
Ndonjëherë janë ato zjarret e ndezura ngadalë , që përfundojnë më të nxehtë e të furishëm. Në këtë periudhë të jetës që jeni, këto janë momentet që do t’ju bëjnë të ndiheni gjallë.

Author: admin