Posted in Kronikë Video

Kontrolle blic kundër krimeve mjedisore, pranga 66-vjeçari, kishte ndërtuar mur betoni në plazh

Ndërtimet e betonit në zonën e plazhit, nuk kanë shpëtuar dhe në qytetin  bregdetar të Durrësit. Të konsideruara si krim mjedisor, ato janë vënë ditët…

Lexo Më Shumë Kontrolle blic kundër krimeve mjedisore, pranga 66-vjeçari, kishte ndërtuar mur betoni në plazh