UKD vijon proçedimet penale ndaj debitorëve

Ujësjellës Kanalizime Durrës ka proçeduar për ndjekje penale një tjetër debitor në lagjen 13. Abonenti me iniciale S.H është kapur duke lidhur në mënyrë të paligjshme ujin e pijshëm, në një kohë kur inspektorët e UKD-së e kishin shkëputur atë për shkak të debisë. Bëhet fjalë për një shumë prej 73 500 lekë e papaguar nga abonenti në fjalë. Për rastin në fjalë inspektorati i UKD ka mbajtur procesverbalin përkatës, ndërkohë që ka bërë edhe kallëzimin përkatës në prokurori i marrë në dorëzim nga oficeri i policisë gjyqësore. UKD i bën thirrje qytetarëve që të paguajnë rregullisht faturat dhe të mos ndërhyjnë në rrjetin e furnizimit me ujë, pasi do të ketë penalitete si ndërprerja e furnizimit dhe kallëzim në prokurori.

 

Author: admin