Sipas zodiakut, këta burra e kanë të vështirë të jenë besnikë

Doni të dini se cilat janë shenjat zodiakale të burrave më pak besnikë në dashuri? Jeni në vendin e duhur. Horoskopi përcakton tek çdo shenjë zodiakale një personalitet preciz dhe një karakter të definuar.

Sigurisht, po flasim në përgjithësi, por gjithmonë ka edhe përjashtime që konfirmojnë rregullin. Ja pra cilët janë 5 shenjat zodiakale të burrave më pak besnikë:

Në vend të pestë të këtij klasifikimi gjejmë shenjën e Peshqve. Gjithmonë e mendojmë këtë shenjë si një prej më romantikëve të zodiakut. Dhe është e vërtetë, Peshqit janë vërtet romantikë. Por kjo nuk i përjashton nga tradhtia dhe në fakt renditen në vendin e pestë të shenjave më tradhtare të zodiakut.

Në vend të katërt renditet shenja e Shigjetarit. Është një shenjë që e do aventurën dhe për fat të keq, shpesh nuk mendon për pasojat e veprimeve të veta. Pikërisht për këtë, bie shpesh në tundimin e tradhtisë.

Medaalja e bronzit i shkon shenjës zodiakale të Virgjëreshës. Bëhet fjalë për një karakter preciz dhe manipulator, që tradhton por vështirë se pikaset. Duke qenë një henjë shumë e programuar, është e aftë të planifikojë një tradhti edhe në detajet më të vogla.

 

Vendi i dytë i takon shenjës zodiakale të Binjakëve. Është personazh që e ka shumë të vështirë të kontrollojë vetveten, sidomos kur dikush flirton me të. Le të themi që në përgjithësi, shenja e Binjakëve nuk tradhton në kuptimin e vërtetë të fjalës, por mund të flirtojë me persona të tjerë.

 

Dhe ‘medaljen e artë’ e merr shenja zodiakale e Dashit. Kjo shtë një shenjë instinktive, që i do aventurat dhe nuk arrin ta kontrollojë veten. E mira është që s’është shumë i zoti të fshehë tradhtitë!

Author: admin