Si ndikon Hëna tek ne?

Njerëzit kanë besuar në lidhjen që ekziston mes tyre dhe Hënës që prej fillimeve të tyre. Në tëq shkuarën, studimet kanë gjetur një lidhje mes ciklit hënor dhe numrit të emergjencave psikiatrike. Por a ndikon vërtet Hëna tek ne?!

Ekspertët thonë po! Që prej lashtësisë, njerëzit kanë pasur një lidhje të veçantë me proçeset e ndryshme të Hënës. Sipas tyre, energjia që ajo përçon nxjerr më në pah emocionet tona dhe shkakton ndryshime të humorit.

Si ndikon Hëna tek ne?

1. Gjatë një Hënë të Plotë jeni më shumë të prirur për të qenë të dhunshëm.

Si ndikon Hëna tek ne?

Kjo vlen më tepër për njerëzit që kanë të tilla tendenca. Gjatë këtyre ditëve ata e kanë të pamundur ta kontrrollojnë sjelljen e tyre.

Si ndikon Hëna tek ne?

2. Hëna e Plotë shkakton mungesë gjumi.

 

Disa njerëz Hëna i Si ndikon Hëna tek ne? të sillen në mënyrë të pashpjegueshme dhe plot energji, ndërsa të tjerë i lë pa gjumë…Gjatë këtyre ditëve, shpesh njerëzit kanë probleme me pagjumësinë, por arsyeja “pse” ndodh kjo mbetet ende mister.

Si ndikon Hëna tek ne?

3. Mbylleni në vete dhe meditoni.

Si ndikon Hëna tek ne?

Gjatë Hënës së Plotë, hëna nuk është e qartë në qiell. Që do të thotë, energjia që tejçohet tek ne është e ulët. Njerëzit ndihen të lodhur dhe pjesën më të madhe të kohës e kalojnë duke analizuar ç’ka ndodhur e duke reflektuar.

Si ndikon Hëna tek ne?

4. Gjendja e shpeshta të ankthit nuk përjashtohen.

Si ndikon Hëna tek ne?

Ëndrrat e kthyera në makthe dhe gjumi jo i plotë, ju krijon herë pas here gjendje ankthi.

Si ndikon Hëna tek ne?

5. Hëna e Plotë mund të çojë situatën nga “dashuri në luftë” brenda pak minutash.

Si ndikon Hëna tek ne?

Duke qenë se njerëzit bëhen më emocionalë gjatë këtyre ditëve, i kushtojnë vëmendje çdo fjale. Gjasat për tu keqkuptuar janë të mëdha, kështu që bëni kujdes nga sherret e papritura. S’është faji i saj, është i Hënës.

Credit /anabelmagazine

Author: admin