Shenjat e zodiakut që nuk kanë “shpirt FARE”!

Zodiaku ndikon shumë tek njerëzit dhe kush e njeh atë mund të zbulojë disa karakteristika të temperamentit te njerëzve të lindur në kohë të ndryshme të vitit.

Në këtë artikull do ju tregojmë shenjat që e kanë shumë të vështirë të dashurohen apo të mbajnë lidhje sentimentale me dikë.

Mos fraza e mësipërme ju kujton dikë?

Virgjëresha

Dallohen si shenja që nuk ka nevojë asnjëhere për njjeri. Të dashuruar me logjikën, ata nuk mund të pushojnë së vëzhguari nga afër të gjitha lidhjet e ndjeshmërisë që kanë me njerëzit e dashur, sidomos me një partner të mundshëm. Një factor tjetër që I bën ata shumë të vështirë për të patur një lidhje të qëndrueshme është që do tu duhet shumë kohë për të shpalosur botën e brendshme sepse duhet te sigurohen mirë që janë me personin e duhur.

Akrepi

Problem kryesor I akrepëve është që vazhdimisht kanë dyshime dhe kjo I bën ata të jene në ankth gjithë kohës dhe aspak produktivë. Do të heqin dorë nga të gjiha takimet e mundshme dhe nuk do të ndryshojnë deri sat ë gjejnë disa shenja besimi tek të dashurit e tyre. Janë shenja më misterioze e zodiakut dhe do të qëndrojnë pak në distancë edhe pot a kuptojnë që jeni personi I duhur për ta.

Shigjetari

Janë një shenjë e shqetësuar që duan të ndihen të lirshëm në çdo moment. Duan gjithmonë të nisin një miqësi, një aventurë të re ose të mësojnë gjëra të reja, duke treguar kështu një contrast me nevojën për një stabilitet në lidhje. Të paktën kur njihen me dikë që I kupton dhe që reagon në të njëjtën mënyrë me të, do të qetësohen për një farë kohe.

Ujori

Ata fshihen në guackën e tyre të padepërtueshme, duke patur frikë se mos zbulohet ajo çka fshehin në shpirt, qoftë e mirë apo e keqe. Duan të jetojnë të tashmen dhe kështu do të vonohen për të gjetur shpirtin binjak..

Ndjena ndikojnë në çdo gjë që ne bëjmë dhe në këtë mënyrë ne ndihemi të gjallë. Ujorët mbahen si shenja që nuk degjojnë dhe që kanë lloj lloj emocionesh. Epo ku jemi në kërkim të dashurisë kjo gjë është e tmerrshme. Ko shenjë duhet të qetësohet njëherë vetëm dhë të reflektojë në atë çka dëshiron në të vërtet.

Binjakët

Binjakët ndihen të plotë kur tërhiqen nga një person dhe shumë kollaj ata e japin shpirtin pa u menduar dy herë. Megjithëse nuk kanë asnjë dyshim në shpirtin e tyre, është shumë e vështirë për tat ë përshkruajnë me fjalë se çfarë po u ndodh. Konfikti arrin në momentin kur ata kanë krijuar disa pritshmëri por pa bërë biseda të sinqerta me atë tjetrin.

Author: admin