Shenjat e Horoskopit që shpesh përjetojnë ngjarje të çuditshme

A keni menduar ndonjëherë nëse ngjarjet shpesh të çuditshme në jetën tuaj janë thjesht rastësi apo janë në të vërtetë …karma?

Karma, ligji i madh i shkakut dhe pasojës, bazohet në energjinë që nxjerrim dhe më pas atë që marrim në këmbim. Disa shenja të zodiakut i përjetojnë këto ngjarje të çuditshme më shumë se të tjerët…

Lexoni për të parë nëse shenja juaj e zodiakut shpesh përjeton ngjarje të çuditshme:

Dashi

Si Dash, ju keni një aftësi të çuditshme për të ndjerë gjërat që do të ndodhin para se të ndodhin. Kjo dhuratë është e rëndësishme sepse shpesh përjetoni ngjarje të çuditshme në jetën tuaj. Qoftë thjesht rastësi, deja vu apo edhe karma, këto ngjarje të çuditshme shpesh vijnë dhe ju gjejnë.

Shigjetari

Ashtu si Dashi, Shigjetari është një shenjë zjarri, që do të thotë se ata janë të guximshëm, të zgjuar dhe spontan. Shenjat e zjarrit janë më të hapura për të vepruar fillimisht dhe për të menduar më vonë. Meqenëse jeni një shenjë zjarri, është kaq e rëndësishme të mbani nën kontroll instinktet tuaja të zjarrta. Karma mund të tundohet t’ju ndjekë. Ndonjëherë është e rëndësishme të mendoni fillimisht dhe të veproni më vonë.

Peshorja

Ata që njohin ose janë afër një Peshore e kuptojnë se mund të jenë karizmatikë, por edhe kanë bindje të forta. Peshorja përfaqëson ekuilibrin dhe harmoninë në zodiak. Qëllimi i tyre është të jenë të drejtë dhe të barabartë. Ndërsa përpiqen për ekuilibër, herë pas here mund të bëhen gjykues. Ata mund të reagojnë ose të bëhen mbrojtës dhe mund të verbohen nga natyra e tyre mbrojtëse duke gjykuar një person përpara se të dinë të gjithë historinë. Kjo energji gjykuese mund të jetë e dëmshme për një Peshore. Si Peshore, ndonjëherë përjetoni pasojat e gabimeve tuaja në gjykim, të cilat mund të shtohen në ngjarje të çuditshme. Rastësi ose karma, është e rëndësishme të veproni me kujdes dhe të përpiqeni të ndaloni veten përpara se të nxitoni të gjykoni të tjerët.

Author: horoscope