NGA FUNDI I JANARIT DERI NË KORRIK, MERI GJINI ZBULON DATAT ME ENERGJI TË FORTË UNIVERSALE: JA KUR DUHET TË MERRNI VENDIME

Astrologe Meri Gjini ka folur mëngjesin e sotëm në një emisonin televizive për vendosjen e planeteve dhe ndikimin e tyre në secilën shenjë.

Marsi është në hyrje të drejtëpërdrejtë me Mërkurin te Bricjapët. Është një hyrje shumë e fuqishme. Ka nisur ndikimin që parmbrëmë në darkë. Është java ndërlidhëse e janarit dhe shkurtit. Do të duhet të jenë të maturuara lëvizjet. Të menduara mirë.

Shenjat spontane të mendohen sepse kanë tendencën për të humbur, ndërsa shenjat e tokës të guxojnë për t’i marrë më të mirën. Ndryshimi mund të sjelli gjëra të rëndësishme që i rezistojnë kohës.

Shkurti do të jetë përmbyllës për çështjet e hapura nga 2023. Nga 20 shkurti dhe në vazhdimësi nisin fillimet e reja.

Në çdo muaj deri në mesin e korrikut ka disa data do të jenë me energji të fortë universale:

– Data e sotme (29 janar)
– 20 shkrut
-13 mars
-17-21 prill
-17-18 maj
-13 korrik

Këto data janë shumë domethënë për vendosje që do jenë shumë gjatë me ne. Sidomos për çështjet e punës.

Author: horoscope