Muaji Maj vjen plot surpriza / Këto janë datat me fat për disa nga shenjat e horoskopit sipas Astrologes Meri Shehu

Bëhuni gati për një maj të suksesshëm! Mërkuri hyn tek Binjakët më 3 maj. Nga 8 maji do ju ofrohen mundësi kur bëhet fjalë për mënyrën se si veproni në marrëdhënie dhe dashuri.

Pastaj më 11 maj, Hëna e Re në Dem ju jep mundësinë të drejtoni me zemër të gjitha çështjet e jetës sonë. Më 13 maj, Jupiteri hyn te Peshqit dhe do të jetë në shenjën mistike deri më 28 korrik.

Udhëtimi i ngadaltë i Jupiterit do të jetë një kohë për të evoluar me ëndrrat dhe shërimin tonë.

Dielli hyn tek Binjakët më 20 maj, që do të thotë se do të jemi më komunikues dhe do të dëshirojmë të rrimë me të tjerët më shumë se kurrë më parë.

Pastaj Saturni fillon udhëtimin retrograd në 23 maj në Ujorin. Kjo periudhë, e cila do të zgjasë deri më 11 tetor, është një kohë e thellimit të angazhimeve, ngadalësimit të jetës dhe të qenit më të mirë me veten.

Eklipsi i plotë i hënës në Shigjetar më 26 maj i jep fund vizionit që ne kultivuam gjatë Hënës së Re të Shigjetarit.

Tani është koha të pyesim veten: Çfarë kemi mësuar? Si jemi rritur? Qëndroni zgjuar për të parë ndryshimet e mëdha.

 

Author: horoscope