Kjo do të jetë shenja më pa fat e horoskopit për këtë vit

Çdo shenjë ka kohët e saj të mira e të këqija. Për fat të keq, viti 2020 nuk do të jetë shumë premtues për shenjën e Dashit, nga cilado pikëpamje që ta shohësh.

Astrologu Gregory Scott e bën këtë paralajmërim në kohë në mënyrë që veprimet e tyre të mëpasshme të jenë të matura e të kujdeshme!

“Dashi mund te bjere pre e dobësisë së momentit duke u bere pjesë e një loje jo te pastër ne pune e në jetë personale”-ka thënë ai!
Shpresojmë t’iu kemi njoftuar në kohë dhe të mos veproni vetëm me instikt!

Author: admin