Këta janë prindërit më të mirë të zodiakut, por kthehen në vjehrrit më të këqij

Këto shenja mund të jenë prindërit më të mirë, por kur pasardhësit e tyre martohen dhe kanë familjen e tyre, kthehen në vjehrrit më të këqij që mund të kishit ndonjëherë.

DASHI

Dashi si prind është kaq i qetë, qesharak, aventurier. Por kur bëhet vjehërr, atëherë nxjerr një pjesë të keqe të vetes ndaj dhëndrit apo nuses. Dhe kjo nuk është gjë tjetër veçse konkurrencë. 

GAFORRJA

Gaforrja është rasti klasik i prindit që është i lidhur me fëmijët e tij, e beson se prindi duhet të jetë mbi gjithçka. 

PESHQIT

Peshqit janë shumë manipulues dhe i pëlqen të fusin hundët në çdo gjë. Përfshihen në çdo gjë, por gjithmonë në mënyrë të poshtër. Kurrë nuk do të sulmojnë hapur dhëndrin ose nusen e tij. Luajnë viktimën edhe pse janë agresorë.

Author: horoscope