“Hapni sytë në dy javët që po vijnë’ Ky “shi plot para” po vjen per 7 shenja të horoskopit”

Këto shènja që ju do të mèsòni më pòshtè do të kènë mbështetjen e Universit në párá dhe në prosperitet.

Fat dhe shumë párá për Gáfòret dhe Shígjètarèt të cilët do të pèrjetòjnë períudhën më të lumtur të jetës së tyre. Dhe përveç një fati të madh fínáncíar do t’u ndòdhín edhe mírësi në jetën e fèmíjëve dhe të gjíthë fámíljes. Bèni gati xhèpat që t’i mbùshùr plòr por trègòni shumë kùjdes pási nuk dùhet të shpènzòni asnjë lèk për gjèra kot.

Një fat do të víjë për një kohë të gjátë për Ujòrët dhe Brícjápët që për dy javë rrèsht do të jenë nën ndíkímin e fùqísë së Hënës së Re. Duke nísur nga sot e deri në fùnd të muajit nëntor 2 dèshira të mëdha do t’ju plòtèsohen dhe këto lídhen me párátë.

Si për Pèshoret dhe Bínjákët do të jenë ditët më të mira në jetë pási pas vetëm 7 ditësh do të pèrbállen me shumë lájme që i sjèllin lèk mjáftùeshëm në jetë. Edhe nèse keni një bíznes do t’ju víjë një mòmènt ku ju do të shpètòni nga të gjítha bòrxhèt.

Janë të fùndit Pèshqít, por kánë fatin në krah për 6 ditët që víjnë. Do të nísni një punë të re në ròlin e shèfít dhe do të kèni më shumë lèk në duar dhe xhèpat tuaj. Shíjòjeni sa më shumë këtë pèríudhë të ártè që do të nís që nga sot.

Këto shènja që ju do të mèsòni më pòshtè do të kènë mbështetjen e Universit në dashùri dhe shèndèt.

Të dy Dáshí dhe dèmat kanë kálùar një vit i shkuar me shumë hálle dhe strèse dhe u jánë kríjuar shumë shqètèsime në mèndjen dhe trupin e tyre por nga sot, fùqía e Hënës së re do t’ju shpètòjë dhe do t’ju sígùròjë shèrímin tuaj.

Do të shíjòni shumë ndjènja pozítíve dhe shumë emòcíone të ëmbla dhe shtëpisë tuaj do t’i shtòni gèzím. Ju do të jèni aq të bèkùar tashmë sa asnjë lígèsi dhe sy i kèq nuk do ju prèkè.

Mòre ju Vírgjèreshè dhe lùanë a jeni gáti ta pránoni bèkímin tuaj në shèndet dhe në dashùri? Për shenjën e lùanit kèshíllohet që deri më 21 nëntor të bèhet një vízítë sa më e shpèjtë tek një mjèk sepse do të mèrrni një lájm të madh për shèndètin tuaj.

Nga ana tjetër, vírgjèreshèt, do të jètë një pèríudhë e dèdíkùar për dashùrínë, hýrja e hënès së re do të jápë fòrcë dhe báláncë për të ardhmen tuaj. Hëna e re në fùnd sjèll një bèkim me një shèndet të fòrtë edhe për Akrèpát që këtë vít do të kenë një trup të shèndètshëm dhe nuk do t’i prèkë as sèmùndja dhe as sytë e kèq zílíqár.

Author: horoscope